Med en bred international forretningsmæssig erfaring kan Carsten Rosendal og CR Management bistå virksomheder inden for ledelse og forretningsudvikling.

Opstart-/Vækstvirksomhed

Carsten Rosendal har personlige erfaring som iværksætter og etablering af venture finansieret virksomhed inden for værktøjsmaskiner til metalbranchen. Sammen med en stor teknisk indlevelsesevne sikres fremdrift og rigtig beslutningstagning tidligt i en ny virksomheds liv.

Direktionssparring

Ikke alle små og mellemstore virksomheder har en effektivt fungerende bestyrelse. Det er typisk virksomhedsejeren, der sidder som direktør og tager alle beslutninger selv.
I mangel af en effektiv bestyrelse er CR Managements Direktionssparring en givende og værdifuld kilde til konstruktiv og inspirerende drøftelse af virksomhedens strategiske og operationelle udfordringer.

En typisk fremgangsmåde er et månedligt møde, en formiddag eller en eftermiddag, hvor forskellige problemstiller drøftes og løsninger besluttes. Ind i mellem møderne klares eventuelle problemer over telefonen.

Forhandlinger

CR Management kan bistå virksomheden på det sproglige, kulturelle og forretningsmæssige plan ved internationale forhandlinger med strategiske leverandører, kunder eller andre forretningspartnere.

Ydelsen vil typisk, udover selve forhandlingerne, også indeholde gennemgang og korrekturlæsning af for eksempel it-kontrakter, leverandørkontrakter, agentkontrakter (internationale) m.v. For sikring af direkte juridiske forhold henvises til virksomhedens egen advokat.

Repræsentant

CR Management kan repræsentere ejere eller kreditorer i analyse af en virksomhed i krise eller i forbindelse med en Due Diligence ved køb/salg af en virksomhed.

Frankrig

CR Management besidder indgående kendskab til franske arbejdsmarkedsforhold og det franske sprog gennem 5 års ophold i Frankrig, ved studieophold, som direktør i dansk datterselskab og som udstationeret på fransk hovedkontor.