Carsten Rosendal og CR Management er partner eller medlem i nedenstående:

Partnere

 

ASNET Board er en sammenslutning af erfarne erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer, som har to hovedformål:

  • At hjælpe danske virksomheder med at få etableret en ekstern bestyrelse og ad denne vej få styrket selskabets ledelse.
  • At være en netværksorganisation for erfarne virksomhedsledere, der arbejder professionelt med bestyrelsesarbejde.
ecn

EC Netværk er et nyt landsdækkende netværk- og uddannelsesforum, for erfarne erhvervsfolk med interesse for aktive investeringer i etablerede virksomheder. EC Netværk drives af et professionelt sekretariat, der er en del af private equity selskabet Executive Capital. Executive Capital har siden 2007 specialiseret sig i at investere kompetent kapital i etablerede virksomheder gennem en aktiv partnerkreds.

 

InnovationCity er stiftet på basis af en støt og roligt voksende passion for at hjælpe ledere og virksomheder i det private og offentlige system til at skabe sammenhæng mellem de elementer, der sikrer at mennesker og virksomheder kan skabe fantastiske resultater.

Professionelt bestyrelsesnetværk under InnovationCity.

I samarbejde med mere end 30 professionelle topledere fra dansk erhvervsliv har InnovationCity A/S medvirket til at skabe en stærk kandidatbank til din nuværende eller fremtidige bestyrelse.

 

Netværk

connect 

CONNECT Denmark er en non-profit forening, der siden år 2000 har været med til at skabe flere samt udvikle danske vækstvirksomheder.
Som medlem af CONNECT Denmark får CR Management en enestående mulighed for at følge med i startup-miljøet og bringe sig i kontakt med en masse spændende virksomheder, hvilket i bland fører til et frugtbart forretningsmæssigt samarbejde.

 

netv-dk 

Netværk Danmark er Danmarks største professionelle netværk for direktører, ledere og andre nøglemedarbejdere. Det dækker alle fag, brancher og ledelsesniveauer i erhvervslivet.
Carsten Rosendal er medlem af følgende 2 grupper:

  • Fabrikschefer/direktører - Jylland/Fyn 5
  • Adm. direktører - Fyn 1

 

ErhvervsKlubFyn skaber rammerne for at det fynske erhvervsliv kan mødes omkring foredrag, virksomhedsbesøg og networking.

ErhvervsKlubFyn er det upolitiske mødested for fynske service-, fremstillings- og handelsvirksomheder. Et sted, hvor der kan hentes masser af viden, inspiration og kontakter.

 

 

Fynsk Erhverv er erhvervslivets lokale talerør, når det handler om fælles fynske anliggender.
Det er også et samarbejdsforum for virksomheder, organisationer og andre relevante aktører med særlig interesse i det fynske erhvervslivs vilkår og vækstbetingelser.
Fynsk Erhverv går som netværk på tværs af brancher og professioner.